Stacks Image 34

A.R. Lenoble

Zuster-en-broer-eigenaren Anne en Antoine Malassagne zijn de achterkleinkinderen van Armand-Raphaël Graser die AR Lenoble in 1920 oprichtte. Al bijna een eeuw lang is AR Lenoble 100% familiebedrijf en 100% onafhankelijk gebleven.

In 1993 begonnen zus en broer Anne en Antoine het huis te veranderen dat ze van hun vader hadden geërfd en in iets meer dan 25 jaar hebben ze AR Lenoble stilletjes en vol vertrouwen getransformeerd in een van de juwelen van de Champagne-regio. AR Lenoble heeft zijn volledige onafhankelijkheid sinds de oprichting ervan, bijna 100 jaar geleden, in 1920 altijd gehandhaafd. Er is nooit een investeerder of aandeelhouder bij het bedrijf betrokken geweest, waardoor een hoge mate van stabiliteit in de strategie van het Huis is gewaarborgd.

AR Lenoble gelooft heel sterk in het bevoorrechten van de kenmerkende uitdrukking van fruit uit zijn eigen wijngaarden op drie toplocaties in de Champagne: het Grand Cru-dorp Chouilly, het eerste dorp aan de Côte des Blancs (10 hectare Chardonnay); het Premier Cru dorp Bisseuil, gelegen tussen Mareuil-sur-Ay en Tours-sur-Marne (6 hectare Pinot Noir) en de thuishaven van de rijke en gestructureerde Pinot Noir; het dorp Damery, gelegen ten oosten van Cumières (2 hectare Pinot Meunier).

  • Cuvée Intense Brut 750 ml
  • Cuvée Intense Brut Magnum 1500 ml
  • Cuvée Nature Zéro Dosage (Chardonnay Pinot Meunier, Pinot Noir - 10% vatgelagerd, 3 jaar latrijping)
© 2004 - 2019 Wijnen Pin'Art BVBA • Alle rechten voorbehouden • Stuur ons een e-mail

De website pinart.be maakt gebruik van cookies om de werking ervan te verbeteren en om statistieken in verband met het gebruik ervan (aantal bezoekers, bekeken pagina's, enz.) in te zamelen.