Stacks Image 32

Palmer

Palmer & Co is in de allereerste plaats een geschiedenis van mensen die gepassioneerd zijn door wijnstokken, wijngaarden en wijn en die een bepaald concept van uitmuntendheid delen. Deze geschiedenis is vol betekenis, met internationale reikwijdte en een zorgvuldig georkestreerde 'savoir-faire' die sinds 1947 door de jaren heen is overgedragen.

Palmer & Co is stevig gevestigd op 415 hectare wijngaarden die ongeveer veertig crus omvatten. Meer dan 200 hectare zijn geclassificeerd als Grands en Premiers Crus in het gebied Montagne de Reims, een historische bezienswaardigheid die de wortels heeft van de eerste wijnstokken die in de Champagne-streek groeiden. Het gebied van de Côte de Sézanne, de Côte des Bar en de Marne-vallei completeren dit mozaïek. Tijdens het mengproces zijn ze verantwoordelijk voor de elegantie en balans van de iconische Palmer & Co-stijl.

  • Palmer Brut (100% Chardonnay)
© 2004 - 2019 Wijnen Pin'Art BVBA • Alle rechten voorbehouden • Stuur ons een e-mail

De website pinart.be maakt gebruik van cookies om de werking ervan te verbeteren en om statistieken in verband met het gebruik ervan (aantal bezoekers, bekeken pagina's, enz.) in te zamelen.