Betaalmethoden

Wij willen u zoveel mogelijk flexibiliteit geven bij de afrekening van uw bestelling. Daarom bieden we een breed gamma aan betaalmogelijkheden via onze webshop. Voor de kredietkaarten en Paypal betaalt u een procentuele commissie. Dit kunt u zien naast de betaaloptie hoeveel de toeslag bedraagt. Hieronder een opsomming van de betaalmogelijkheden:
Paypal
Visa
Mastercard
KBC Online
Belfius Online
Bancontact
Overschrijving
Apple Pay
Betalend
Gratis
Gratis
Gratis
Gratis
Gratis
Gratis
Gratis
Uw bestelling wordt steeds klaargezet nadat de betaling ontvangen is. Let dus op met overschrijvingen dat het enkele werkdagen kan duren vooraleer de betaling vereffend is. 
Indien u nog vragen hebt ivm met onze betaalmogelijkheden en opties kunt u ons steeds bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 015 20 75 85
© 2004 - 2020 Wijnen PinArt BV • Alle rechten voorbehouden • Stuur ons een e-mail

De website https://www.pinart.be maakt gebruik van cookies om de werking ervan te verbeteren en om statistieken in verband met het gebruik ervan (aantal bezoekers, bekeken pagina's, enz.) in te zamelen. Wij verkopen ook geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar. Daarom vragen wij verplicht uw leeftijd op te geven bij het afrekenen van de producten.