Heb jij zin om nog eens origineel uit de hoek te komen in de keuken? Dan is deze Surf 'n Turf het perfecte gerecht. Ontdek hier hoe Peggy Callens dit gerecht klaarmaakt en welke wijn(en) als compagnon kunnen dienen. Klik voor meer.
Michel Guérard heeft altijd al zijn eigen visie gehad in de keuken. Dit gerecht is daar dan ook geen uitzondering op en "de dronken kreeft van de maanvissers" is dan ook een zeer toepasselijke naam. Ontdek hier meer.
Burrata is een typisch product van Murgia in het zuiden van Italië. Het wordt gemaakt van koemelk, stremsel en room. Burrata vind zijn oorsprong rond 1900 op de boerderij van de gebroeders Bianchini (Lorenzo en Vincenzo). Recentere gegevens hebben aangetoond dat Lorenzo Bianchini van de Piana Padura-boerderij het product voor het eerst ontwikkelde in 1956.
Makreel is vaak een onderschatte vis die een hoge voedingswaarde heeft en bijzonder lekker is. Het rode vlees heeft een mooie textuur, is vrij vet en heel smakelijk. Peggy Callens van Bar Entrepot deelt een keukengeheim met ons.
Valentijn kan natuurlijk nooit ‘zoet’ genoeg zijn. Daarom kan je uw geliefde altijd plezier doen met een lekker dessert. Chocolademousse is nog steeds één van de meest populaire desserts de dag van vandaag. Jeroen Meus gaf hier tijdens zijn programma “Dagelijkse Kost” nog een ‘finishing touch’ aan. Bij de chocomousse zelf, werd nog een lekkere vanillesaus of ‘Crème Anglaise’ geserveerd.
Op deze website worden wijnen en sterke dranken verkocht. De minimumleeftijd voor toegang tot onze webshop is 18 jaar. Door op onderstaande knop te drukken verklaart u 18 jaar of ouder te zijn.