Foodpairing met wijn: Essentieel en makkelijk om te leren.
Surf 'n Turf
Surf 'n Turf
  • Geplaatst op
  • Door Peggy Callens, Joren De Breucker
  • 0 Reacties

Heb jij zin om nog eens origineel uit de hoek te komen in de keuken? Dan is deze Surf 'n Turf het perfecte gerecht. Ontdek hier hoe Peggy Callens dit gerecht klaarmaakt en welke wijn(en) als compagnon kunnen dienen. Klik voor meer.

Buratta met rundscarpacio
Buratta met rundscarpacio
  • Geplaatst op
  • Door Peggy Callens
  • 0 Reacties

Burrata is een typisch product van Murgia in het zuiden van Italië. Het wordt gemaakt van koemelk, stremsel en room. Burrata vind zijn oorsprong rond 1900 op de boerderij van de gebroeders Bianchini (Lorenzo en Vincenzo). Recentere gegevens hebben aangetoond dat Lorenzo Bianchini van de Piana Padura-boerderij het product voor het eerst ontwikkelde in 1956.

Foodpairing: Makreel
Foodpairing: Makreel
  • Geplaatst op
  • Door Peggy Callens
  • 0 Reacties

Makreel is vaak een onderschatte vis die een hoge voedingswaarde heeft en bijzonder lekker is. Het rode vlees heeft een mooie textuur, is vrij vet en heel smakelijk. Peggy Callens van Bar Entrepot deelt een keukengeheim met ons.

Chocolademousse met vanillesaus
Chocolademousse met vanillesaus
  • Geplaatst op
  • Door Joren De Breucker
  • 0 Reacties

Valentijn kan natuurlijk nooit ‘zoet’ genoeg zijn. Daarom kan je uw geliefde altijd plezier doen met een lekker dessert. Chocolademousse is nog steeds één van de meest populaire desserts de dag van vandaag. Jeroen Meus gaf hier tijdens zijn programma “Dagelijkse Kost” nog een ‘finishing touch’ aan. Bij de chocomousse zelf, werd nog een lekkere vanillesaus of ‘Crème Anglaise’ geserveerd.

* We'll never share your email with anyone else.
Mijn account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg
Zoeken
Search suggestions
Geen producten gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »