Albondigas zijn kruidige, pikante Spaanse gehaktballetjes en razendpopulair in Spanje. Zowat bij elke tapasbar zijn ze beschikbaar. Ze zijn heel smakelijk en worden het best warm opgediend. Ontdek hier een keukengeheim van Peggy.
Foodpairing met een vissoort die op zichzelf veel smaak voortbrengt, de tarbot. Ontdek bij Pin'Art meer over deze vis, hoe je deze kan klaarmaken en welke wijn de perfecte compagnon kan zijn.
Nu de verstrengde lockdown-maatregelen na 8 weken versoepeld worden, beginnen we gewaar te worden van enkele extra kilootjes die blijven hangen zijn. Meteen een mooie opportuniteit om een vegetarisch gerecht voor te stellen: Courgette met citroen en spaghetti.
Vanaf mei start het seizoen van de pladijs of schol. De pladijs is een beenvis, die behoort tot de groep van ‘platvissen’. Deze vissoort wordt gevangen in Portugal, maar ook in de Baltische zee (Zweden, Finland, …).
In dit artikel hebben we een interview met Chef Jelbrich Hendrickx van Sense For Food. Jelbrich is food designer en deelt met ons 2 van zijn keukengeheimen. In dit artikel ontdek je een ham mousse met oude Sherry als voorgerecht en gerookte Zeeuwse paling als hoofdgerecht.
Op deze website worden wijnen en sterke dranken verkocht. De minimumleeftijd voor toegang tot onze webshop is 18 jaar. Door op onderstaande knop te drukken verklaart u 18 jaar of ouder te zijn.