Foodpairing met wijn: Essentieel en makkelijk om te leren.
Foodpairing: Hamburgers
Foodpairing: Hamburgers
  • Geplaatst op
  • Door Vincent Van Leemputten
  • 0 Reacties

Hamburgers verschenen voor het eerst in de 19e of vroege 20e eeuw. De moderne hamburger was een product van de culinaire behoeften van een snel veranderende samenleving als gevolg van de industrialisatie en de opkomst van de arbeidersklasse.

Foodpairing: De kaasschotel
Foodpairing: De kaasschotel
  • Geplaatst op
  • Door Vincent Van Leemputten
  • 0 Reacties

Een lekkere kaasschotel is een typisch Noord-Europees sociaal gebeuren... foodsharing bestaat al eeuwen en dit dankzij de kaasplank. Alleen de geuren al geven je zin om eraan te beginnen. Leer over de verschillende kaassoorten en welke wijnen er het best bij passen.

Foodpairing: Lamsvlees
Foodpairing: Lamsvlees
  • Geplaatst op
  • Door Vincent Van Leemputten
  • 0 Reacties

Het lenteseizoen brengt niet enkel heerlijke groenten op ons bord, maar ook gegrild lamsvlees op de barbecue zal de komende maanden onze smaak -en geursensoren doen watertanden. In dit artikel vind je een overzicht van de delen van het lam en hun toepassing, met uiteraard ook een uitgebreide winepairing.

Foodpairing: Asperges
Foodpairing: Asperges
  • Geplaatst op
  • Door Vincent Van Leemputten
  • 0 Reacties

De Asperge of Asparagus Officinalis behoort tot de familie der lelies. Deze groente wordt al meer dan 4.000 jaar geteeld, maar is tot op vandaag de dag nog steeds immens populair. Ook als eigen kweekgroente.

* We'll never share your email with anyone else.
Mijn account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg
Zoeken
Search suggestions
Geen producten gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »