Foodpairing met wijn: Essentieel en makkelijk om te leren.
Foodpairing: Gegrilde Lamsfilet met Groene Asperges en Gratin Dauphinois
Foodpairing: Gegrilde Lamsfilet met Groene Asperges en Gratin Dauphinois

In het voorjaar is er niets zo verfijnd als een combinatie van malse lamsfilet, knapperige groene asperges en romige gratin Dauphinois. Deze heerlijke gerechten worden nog versterkt wanneer ze worden geserveerd met zorgvuldig geselecteerde wijnen. Hier is een eenvoudig recept voor gegrilde lamsfilet met groene asperges en gratin Dauphinois, samen met aanbevelingen voor wijnpairings die de smaken naar een hoger niveau tillen.

* We'll never share your email with anyone else.
Mijn account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg
Zoeken
Search suggestions
Geen producten gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »